Csalási ügy a váci futballklubnál

A magyar futball történelmében ha nem is az első, de bizonyára az egyik legborsosabb hírhedt történetté válik majd a jelenleg is folyó ügy, annál is inkább, hogy a népszerű celeb, Berki Krisztián neve is alaposan belekeveredett. A váci futballklub játékosai valóban zsebbe kapták pénzüket?

A gyanú

Folyamatosak a kihallgatások a VI. kerületi Rendőrkapitányságon a fővárosban, ugyanis a rendőrség gyanúja szerint a váci játékosok több esetben a vezetőségtől zsebbe kapták a nekik járó összeget, sőt mi több, az is megesett nem egyszer, hogy más futballklubok játékosainak kellett helyettük pályára lépniük és teljesíteni. Ez utóbbit mindössze azért, hogy az angol tulajdonos, John Marshall előtt prezentálják a váci klubnál folyó minőségi munkát. A kihallgatásokat természetesen a játékosokkal szemben folytatják, akik mind egyre érdekesebb tényeket hoznak nyilvánosságra…

A nyomozás kiindulópontja

Vác FC

Súrlódások a váci futballklubnál – folyamatosan zajlanak a kihallgatások

A rendőrség azért indította el a nyomozást, mert a rendőrség megjelenését követően Berki Krisztián, és Héger József szinte rögtön felmarkolta az összes hivatalos dokumentumot, és halasztást nem tűrve elvittek mindent a cég székhelyéről, amely természetesen szabályellenességet jelent. Vajon miért volt erre szükségük? A kihallgatások úgy tűnik, valóban hoznak magukkal eredményt, ugyanis a közelmúltban kiderült ennek oka is: a vállalkozók nem is egy, hanem több szolgáltatóval túlszámláztattak, és a jelentősen megnövelt értékű számlákat adták át az angol tulajdonosnak, John Marshallnak.

A tulajdonos ezt sem hagyja ezt szó nélkül

Az angol úriembernek már korábban is egy másik ügyből kifolyólag azonnal pert indított a vezetőség ellen, az élen Berki Krisztiánnal. Röviddel ezelőtt azt a pert jogerősen meg is nyerte a pert John Marshall, ám a celeb egyelőre még nem fizetett neki. A játékosok folyamatosan Krisztián ellen vallanak, és többen is beismerték már a gyanú alaposságát, miszerint a celebhírességtől zsebbe kapták a nekik járó pénzt. Természetesen Berki folyamatosan tagadja a tényt, hogy akárkinek is ilyen módon adta volna át a számára megállapított összeget, de a korábban elbukott per már eleve nem jó esélyekkel kecsegtet.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása