Miért tartsunk online edzéseket?

A járványhelyzet alatt az egész világ rájött arra, hogy mennyire egyszerű lehet otthon tornázni. Az interneten keringő videók és a tömérdek applikáció is gyorsan a népszerű kategóriába került, és sokan szokták meg a használatukat.

A legtöbb embernek se ereje, se ideje arra, hogy lemenjen egy közeli edzőteremig, mások pedig a havi díjat nem engedhetik meg maguknak. Szerencsére az interneten találunk mi is rengeteg ingyenes és fizetős lehetőséget, így kedvünkre válogathatunk.

Mi a helyzet akkor, ha már eddig is a sport világában dolgoztunk, de a mostani helyzet miatt kevesebb munkánk lett, esetleg teljesen elveszítettük azt? Sokan a valódi edzőtermekből az online térbe költöztek, így a technológia segítségével tartották a kapcsolatot a követőikkel. Az unalom és a mozgás hiánya is arra ösztönzött sokakat, hogy csatlakozzanak ehhez a megmozduláshoz, ami minden bizonnyal ezek után is folytatódni fog.

Az internet előnyei

A sportolás és a mozgás életünk részét képezi, minél többet csináljuk, annál jobban érezzük magunkat. Ha úgy döntünk, hogy mi is az online térben akarjuk kipróbálni magunkat, akkor rengeteg előnyünk származhat belőle.

Egyik ilyen, hogy nem kell termet bérelni. Ha van egy nagyobb nappalink, esetleg egy üresen álló szobánk, akkor onnan is felvehetjük az edzésprogramot. Sokan egy kisebb összeget szánnak rá, hogy felkészítsék az otthonukat a videózásra, de ezt csak egyszer kell megtenni.

Másik előny, hogy több emberrel tudunk egyszerre foglalkozni. Nem kell apró csoportokat kialakítani, hanem bárhonnan és bármennyi embert tudunk fogadni. Készíthetünk különböző programokat, amivel más csoportokat szólaltatunk meg, és így mindenki megtalálja a neki megfelelő órákat.

Ha saját weboldalt készítünk, akkor feltehetünk akár fizetős termékeket is, ezáltal plusz bevételre teszünk szert. A mai online számlázó programok segítségével sokkal könnyebbé vált az adózás is, hiszen összeköttetésben vannak a NAV-val. Nincs más dolgunk, mint megálmodni a szolgáltatásokat, és megtalálni a mi célcsoportunkat.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása