Mit sportoljunk párban?

Covid idején a legtöbb pár belátta, hogy az egészsége mindennél fontosabb. Az elmúlt pár hónapban azok is elgondolkodtak a sportolás lehetőségein, akik amúgy nem éltek vele eddig. Azonban egyedül nehéz lehet rávenni magunkat, hogy átöltözzünk, és kimozduljunk otthonról, főleg, ha odakint minden szürke és esős.

Ilyenkor a párok talán a szerencsések közé tartoznak, hiszen elég, ha csak az egyik fél elszánt, tudja magával vinni a másikat. De mit lehet csinálni párban az egészségért?

  • Az egyik legolcsóbb megoldás a futás. Ilyenkor még maszk használata sem kötelező, és támaszkodhatunk, vagy inkább támogathatjuk a párunkat. Elég, ha az egyik elég erős ahhoz, hogy felkeljen reggel, a másik követni tudja. A lányok biztosan élvezni fogják a vásárlást, és ha már megvették a jó futóruhákat és cipőket, akkor biztosan nem engedik, hogy kárba vesszen.
  • Ha nem akarják, hogy az eső meggátolja őket, akkor választhatják az edzőtermeket. Ilyenkor sok férfi inkább a súlyzókat használja, a hölgyek pedig kipróbálja az órákat. Amennyiben sikerül úgy összehozniuk az időbeosztásukat, hogy egyszerre tudjanak menni, akkor időt töltenek együtt, ráadásul motiválják is egymást.
  • Az otthoni torna akkor a legviccesebb, ha ketten csinálják. Kell hozzá egy kis hely a nappaliban, de az asztal eltolásával is lehet ezen segíteni. Ma már rengeteg videó van fenn az interneten, ahol különböző órákat tartanak nekünk, nincs más dolgunk, mint utánozni a mozdulatokat. Az együtt tornázás emellett már hormonokat is felszabadíthat. Erről csak annyit kell megjegyezni, hogy nem lesz olyan férfi, aki impotenciáról panaszkodjon, miután a párjával tornázik.
  • Nem feltétlenül a sporthoz tartozik, de a túrázás szintén egészséges. Lehet gyalogos útvonalat kiválasztani, de rengeteg biciklis is van. Ilyenkor a pár kettesben lehet a természettel, ezek a tökéletesen időpontok a beszélgetésre. Ráadásul új helyeket, új tájakat ismerhetnek meg, és végre kimozdulnak otthonról. A természet emellett sokkal biztonságosabb is, nem kell attól tartanunk, hogy valaki átpasszolja ránk a betegségét.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása