Bükfürdő látnivalók – wellness lehetőségek

Bükfürdő található az ország második legnagyobb gyógy-, strand-, és élményfürdője. Egész Európában ismert fürdő, nagyon népszerű még külföldről is sokan érkeznek hozzájuk. Magyarországon a legmodernebb szauna vár a kedves vendégre, valamint Medical Wellness.

A fürdőkomplexum 14 hektáron várja 0-99 éves korig a látogatókat. Összesen 32 medencéje van, ami 5200 négyzetméter vízfelülettel rendelkezik. A gyógyvizes medencék 32-38 °C-os, a strandolásra és sportolásra használatos  vizek 26-28 °C-osak. A gyerekeket speciális, külön az ő számukra kialakított medencék várják, tovább a kicsik élvezhetik a modern játszótér nyújtotta előnyöket is.

A fürdő rendelkezik ingyenesen igénybe vehető csúszdákkal, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, továbbá a felnőttek számára hatalmas pihenőterületek, ingyenes pihenőágyak állnak rendelkezésre. Aki szeret aktívan pihenni, sportolni azok igénybe vehetik a sportpályákat, úgymint strandröplabda, kézilabda, lábtenisz, futballpálya /füves és strand/, láb-, és asztaltenisz, továbbá szervezetett sportprogramok is várják a tisztelt érdeklődőket.

Gyógy- és élménycentrum Bükfürdőn

Gyógy- és élménycentrum Bükfürdőn

Újdonságok

A fürdő 2011 óta rengeteg új szolgáltatást kínál. A magyar kormány által kiírt pályázatnak köszönhetően több medence is épült, beltéri csúszdákat emeltek. A beltéri csúszdákat szín-, és fényeffektek teszik még látványosabbá. A gyerekeknek megépült egy nagy játszószoba is.

Aki szeret szaunázni, annak sem kell tartania a helyhiánytól, ugyanis 150 fő befogadására is képes a komplexum. A szauna világban tepidárium, több gőzfürdő, több infra-, finn-, aroma- és egy ördögszanuna található. Aki pihenne egy jót a szauna után, biztosan talál helyet a100 férőhelyes szauna világ pihenőjében. A szaunákhoz tartozó kültéri és beltéri hideg vizes merülők gondoskodnak, de ezen felül Kneipp-medence és kül-, valamint beltéri jakuzzi teszi felejthetetlenné az itt töltött időt.

Megéhezett a sok élménytől? Nem gond! A fürdő területén belül akár 200 főt is tud fogadni az étterem. Természetesen minden étel ízletes és egészséges, ami kihagyhatatlan.

A fejlesztéseknek köszönhetően Medical Wellness Centrum is létesült, ahol szakorvosok várják a vendégeket, ahol felmérést és szaktanácsadást is adnak. Ezen kívül relax és egzotikus masszázsokat is igénybe lehet venni.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása