Filmes párok, akik a valóságban is egymásra találtak

Vannak olyan színész párosok, akik nem csak egy filmszerep kedvéért álltak össze. Esetükben úgy tűnik, nem csak megjátszották a szerelmet, hanem a valóságban is működött a kémia. Persze nem mindegyik kapcsolat végződött örök szerelemmel, de nem is ez a lényeg!

Nézzünk meg most öt olyan híres párost, akik a mozivásznon túlra is magukkal vitték a romantikát.

Johny Depp és Winona Ryder

A színész annak ellenére, hogy nem számít nagy csábítónak, valahogy mégis vonzza a nőket. Winona Ryderrel 1989-ben találkozott, az Ollókezű Edward című filmben együtt játszották a tragikus sorsú szerelmeseket. A kapcsolatnak Johny Depp vetett véget. A színész egyik tetoválása viszont a mai napig őrzi szerelmük nyomait.

A lány kicsit nehezen tudta túltenni magát a szakításon, később viszont Matt Damon mellett vígaszra talált. Johny Depp aztán több nő oldalán is megfordult. Egy filmforgatáson esett bele Vanessa Paradis-ba, majd Amber Heard-del eltöltött két éves házassága után 2017-ben elvált. Amber elég sok csúnyaságot tálalt ki a magánéletükről.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Az ő szerelmük sokáig annyira tartósnak bizonyult, hogy a köznyelvben egyszerűen csak Brangelina-ként emlegették őket. 2005-ben együtt játszottak a Mr. és Mrs Smith filmben. Nem csak a vásznon, de a valóságban is sikerült összegabalyodniuk, így Pitt rögtön dobta akkori szerelmét, Jennifer Anistont.

Tipp: Ha nincs meg a kellő vágy a szerelemben, akkor klikk ide

Kapcsolatuk sok mindent túlélt, például a színésznő melleltávolító procedúráját is. Angelina retteget a mellráktól, mivel édesanyja is a betegség miatt hunyt el. Hosszas kivizsgálások után, több, mint 80%-os esélyt láttak az orvosok a rák kialakulására, ezért mindennek elejét akarta venni a színésznő. Brad Pitt maga is hősnek tekintette feleségét. Válásuk előtt értetlenül álltak a rajongók. A pár állítása szerint, mivel nem egyeztek a szülőségről vallott elveik, külön folytatják a gyermekeik nevelését.

Kit Harington, alias Havas Jon és Rose Leslie

2016-ban a Trónok harcáért rajongó nők ezrei vették tudomásul a szomorú hírt, hogy a mindig jóképű Havas Jon szerelmes. Méghozzá nem is akárkibe! A sorozatbeli szerelmét alakító, Rose Leslie-re esett a színész választása. Állítólag ez nem is volt annyira meglepő, mivel a fiatalok már 2012 óta egy párt alkottak. Erről viszont sokáig hivatalosan nem nyilatkoztak. Végül Kit 2018-ban feleségül is vette a lányt.

Woody Allen és Diane Keaton

Kivel is zárhatnánk a felsorolást, ha nem a párkapcsolati filmek nagymesterével, Woody Allen-nel? A hetvenes évek elején egy filmszerep során szerelembe esett Diane Keaton színésznővel. Kapcsolatuk végig tartott az évtizeden át, de végül mégis csak elváltak. A barátságukat viszont semmi sem tudta kikezdeni.

Diane egyszer azt nyilatkozta, hogy nagyon szerette a producer-színészt, mint ahogy a későbbi partnereit is, de soha sem volt képes a hosszú elkötelezettségre. Nem tudott annyi bizalmat beletenni a szerelmi életébe, amennyire szükség lett volna. Woody Allan később Mia Farrow mellett keresett boldogságot, de 10 év után ez a kapcsolata is megtört. Viszonyt kezdett közösen nevelt mostohalányukkal.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása