Így lehetsz divatos az edzőteremben

A divatos sportruhákkal Dunát lehetne rekeszteni, bőven találunk trendi futónadrágokat, tréningnacit, sportmelltartókat és topokat, de az edzőcipők között is folyamatosan jellenek meg a divatosnál divatosabb fazonok. adunk néhány tippet, amivel biztosan az edzőterem legtrendibb látogatói közé tartozhatsz és még csak nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlnod miatta.

Mi az, amit mindenképpen be kell szerezned?

Egy jó és csini sportmelltartó elengedhetetlen. Számos fazon, szín kapható a sportruházati márkák kínálatában és a fast fashion üzletek legtöbbjében is. Ezek az olcsóbb sportruhák egyébként kimondottan jó minőségűek, bár a nagyobb mellekkel rendelkezők számára ritka mód fontos, hogy professzionális sportmelltartóban mozogjanak. A profi sportmelltartól képesek csak megfelelően tartani és fixálni a nagyméretű melleket, így a sportolás kényelmesebb és egészségesebb mederben folyhat. A sportmelltartók között már nem csupán színre vannak különbözőek, de számos érdekes és roppant csinos holmi is akad köztük. Középen zipzár, egyedi pántmegoldások, a megfelelő tartás mellett mutatós dekoltázs biztosítása és hasonlók lehetnek ismérvei egy trendi darabnak. A fekete szín még mindig hódít, de ha sportmelltartóról van szó, akkor a nagyon színes, szinte rikító darabok most a „legmenőbbek”.

Csini topra is szükséged lesz. Amennyiben megvan a vadító sportmelltartó, válassz hozzá olyan topot, amiből a lehető legtöbb része kilátszik, persze csak a jóízlés határain belül. Nem arról van szó, hogy „illetlenség” lenne csak sportmelltartóban edzeni, hiszen egyáltalán nem az, a legtöbben így csinálják, azonban egy hűvösebb napon érdemes felkapni valamit rá. Erre kitűnőek azok a trikók, melyek kicsit oversize típusúak, az ujjkivágásul és hátul a nyakkivágásuk mély. Ezen darabok nagyon jól mutatnak tapadós leggings-szel és egy kitűnő, mutatós sportmelltartóval. Ha a nadrágod és melltartód visszafogott, trikód legyen vagány, különleges. ha pedig van egy mintás, feltűnő nacid és/vagy sportmelltartód, inkább egyszínű, lehetőleg fekete vagy szürke, esetleg fehér felsőrésszel „bolondítsd” az összeállítást.

Akkor jöhet a naci. A leggings ma már utcai divat is, de a sportban örökérvényű viselet. Számos színes típus mellett idéntől – reméljük még nagyon sokáig – a különböző berakásokkal fűszerezett darabok hódítanak igazán. Egy kis átlátszó berakás oldalt, vagy a térdtől kezdve felfutva a combon és máris extra divatos futónadrágban edzhetsz.

Így lehetsz divatos az edzőteremben

Így lehetsz divatos az edzőteremben

A futócipők között akár a nagy márkákat nézzük, akár az olcsóbb megoldások között keresgélünk, színeket és extra formákat találunk majd. Ezek között is vezetnek az érdekes anyagkombinációk, valamint a széles, hangsúlyos talprész, mely általában – függetlenül a cipő felső részének színétől – fehér. Felütötte fejét a belebújós típus, a nagy márkák legújabb kollekcióiban sok ilyenre akadunk. Ez a megoldás rengeteg teret enged a formai kreativitásnak, így nagyon különleges és mutatós darabok jönnek létra.

A hófehér cipők ismét hódítanak és bár a jövő év utcai divatjából száműzik a pasztellt, a sportcipőknél most kezd erősödni. Szóval összefoglalva, ha divatos cipőben akarunk loholni a futópadon, akkor egy belbújós, hófehér vagy púderszín, esetleg szürkés darabbal nem nyúlunk mellé. Kiemelkedően trendi a nagy kontraszt és a monokróm megoldás, így a fekete naci és felsőruházat hófehér sportmelltartó és cipő keverékével extra divatos és elegáns összhatást kelt még a súlyokat emelgetve is.

A kiegészítők mindig divatosak, ráadásul, ha sporthoz válogatnál, rengeteg hasznos funkciót tudnak ellátni. A különböző pulzusmérő, lépésszámláló karóráksportoláshoz ideálisak, hiszen vagy-e még a szükséges pulzustartományban. Az ilyen karórák nagyon változatos kivitelben kaphatók, legtöbbjük szilikonpántos, így kényelmes és kevésbé sérülékeny, mint egy utcai karóra.

Válassz számodra megfelelő, de szettedhez, szettjeidhez is passzítható órát és máris tökéletes az összhatás. Ha nagyon adnál a részletekre, hajgumid vagy fejpántod szintén trendivé varázsolhat, amennyiben találsz olyan feltűnő, esetleg hajadat kiemelő szín, amivel „villoghatsz”. A lényeg a részletekben van, az összhatás a legfontosabb, mely az apróségokból összeadódva alkot egy egységes képet, így ne gondold, hogy egy hajgumi vagy akár a csuklópánt elhanyagolható, ha divatról van szó. Még a zoknid is lehet meghatározó, a ma divatjában a vicces zokniké a főszerep, melyek némelyike ideális a sportos öltözéked „megbolondítására”. Viselj bátran kikandikáló cicust vagy épp valami csíkos-színes zoknit.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása