Ügyes költöztető cégek szállították át a költözésre ítélt Sportkórház berendezéseit

Március végén, április elején költözött Budapesten, az Alkotás utcából új, végleges helyére a Sportkórház, amely világszínvonalú szolgáltatásával biztosította a sportolók egészségügyi szolgáltatásait. Az új helyszín, a Karolina út alatti ingatlan, amely a 27-es házszám alatt található.

A dolgozók már március utolsó hetében csomagolhattak, hogy a költöztetők mihamarabb át tudják szállítani a kisebb-nagyobb tárgyakat, berendezéseket az új helyre, ahol a sportolók újra igénybe tudják venni az egészségügyi szolgáltatásokat.

Nem könnyű egy kórházat elköltöztetni

A költöztető cégek munkatársainak nem volt könnyű feladata, a tavasszal új helyszínre költöző Sportkórház költöztetésekor. Az egyes irodákból számtalan dobozt kellett megmozgatniuk és biztonságosan elszállítaniuk az új épületbe. A költözés szerencsére zökkenőmentesen zajlott a temérdek dobozolt irodai anyag és műszaki felszerelés ellenére is. A költözéskor ügyeltek az ott dolgozók, hogy a sérülékeny darabokat gondosan becsomagolják és biztonságosan tárolják. A nagyobb sportegészségügyi berendezéseket külön kellett válogatni, részekre szedni és az új helyszínen újra összeilleszteni.

Ügyes költöztető cégek szállították át a költözésre ítélt Sportkórház berendezéseit

Ügyes költöztető cégek szállították át a költözésre ítélt Sportkórház berendezéseit

A költöztetőké az érdem, a gyors és szakszerű munkáért

Egy ilyen nagy volumenű költözést nem lehet egy egyszerű családi lakás vagy ház költöztetéséhez hasonlítani. A költöztetés több ütemben zajlott és mire a költöztetők megérkeztek, a dolgozóknak már be kellett csomagolniuk a szállítható tárgyakat. Az első ütemben az adminisztrációs részleg költözött, a másodikban a járóbeteg szakrendelés holmijait szállították el a költöztetők, legvégül pedig a fekvőbeteg részleg került át a Karolina útra. A költöztetés több hónapon át zajlott és nagy erőfeszítést igényelt mind az ott dolgozók mind a költöztetők részéről.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása