Közös sportok, amit a párunkkal is űzhetünk

A sportolás egy nagyon jó elfoglaltság, amit akár a párunkkal is űzhetünk. Sokan persze ebben kételkednek, hiszen jellemzően más mozgásformát űznek a hölgyek, és mást az urak, hogyan lehetne találni olyat, ami közösen is jó szórakozást jelenthet. Pedig számos ilyen lehetőség van.

Persze most nem a versenyzésre, hanem egy közös hobbira kell gondolni, amit örömmel osztunk meg a párunkkal, és ami még közelebb is hozhat minket egymáshoz.

  • Járhatunk közösen futni: a futás nemcsak, hogy egészséges, de egy jó lehetőség a közös sportoláshoz. Együtt futni, közben akár beszélgetni is, vagy csak nagyobb sétákat tenni, esetleg nord walkingolni, mind-mind jó lehetőség arra, hogy együtt élvezzük a jó levegőt, erősödjünk, és együtt is lehessünk. Még akár versenyezhetünk is egymással, a Nike például pár éve hirdetett kihívást pasik-csajok között, de manapság is találhatunk ilyen megmérettetéseket.
  • Spinning, vagy más edzés: bár az úgynevezett fitness órák inkább a hölgyek számára lehetnek érdekesek, ma már létezik olyan foglalkozás, amit kifejezetten pároknak hirdetnek, érdemes utána járni.
  • Tánc: a tánc az egyik legjobb páros sport, amit találhatunk. Számos stílust és fajtát kipróbálhatunk, ha pedig találunk olyat, ami mindkét félnek kedvére való, ne féljünk belevágni.
  • Squash, tenisz vagy tollas: számos eleve páros sport létezik, amit akár magunk is kipróbálhatunk, akár az udvarban is. Egy pingpong asztal beszerzése nem túl költséges, akár ezzel is kezdhetjük a páros sportolást, de a tenisz vagy a tollal is űzhető otthon, vagy akár pályát bérelni is.
  • Evezés: bár erre manapság még kevés városban van lehetőség, de a közös kenuzás, kajakozás is jó lehetőség lehet az együtt sportolásra.

Köztéri fitnesz eszközök használta: ma már számos városban és községben van közösségi fitnesz park, ahol rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre a sportoláshoz. Az is jó program lehet, ha párunkkal közösen keresünk fel egy közösségi sport parkot, ahol edzünk egy kicsit, mindenki a saját erőnlétének megfelelően.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása