4 póz, ami akár a testedzést is helyettesítheti a pároddal

Avagy néhány olyan póz együttléthez, ami nem csak jó érzés mindkettőtöknek, de igazi testmozgást is biztosít, hogy fittek maradjatok. Az egészséges párkapcsolat persze nem csak a szexen múlik, de ha mindketten benne vagytok, keverhetitek a kellemest a hasznossal.

Álló pozíció

Az együttlét legegyszerűbb és legkényelmesebb helyszíne az ágy, vagy valami vízszintes felület. Ám ha kivételesen állva maradunk, rengeteg izmunk mozgathatjuk meg. A férfi igazi erősítésére szolgálhat, ha a nő a lábait a dereka köré csavarja. Azonban egyszerűbb módszer, ha a talajon állva az egyik lábát felemeli vagy a férfi dereka köré, vagy akár a párja megtarthatja a karjával.

Gyertya póz

Ha a pár misszionárius pózban kezd, a nőnek csak a férfi vállára kell tennie a bokáját, amíg az felemelkedik, így a nő dereka eltávolodik az ágytól. A férfi térdelni fog, a nő pedig egy gyertyaállásra emlékeztető pózban lesz. Mind a kettejüknek igazi izommozgást biztosíthat ez a póz.

Lótusz póz

A lótusz egy szenvedélyes póz, testileg és lelkileg közel kerülhetnek egymáshoz a partnerek. A férfi törökülésben, vagy kinyújtott lábakkal ül, a nő pedig az ölébe ereszkedik, lábait a férfi háta mögött összekulcsolva. Ez az elhelyezkedés mind a két féltől erőt igényel, hiszen a mozgástér korlátozott. De a szenvedélyt szépen fel tudja korbácsolni.

Guggoló lovaglás

A póz alapja a hétköznapi lovaglópóz, ez esetben azonban miután a férfi a hátára helyezkedett, a nő térdelés helyett felguggol. Hasonló lehet ez bármilyen edzéshez, és az érzés is hamar olyan lesz. Viszont az élmény érzése intenzív és megéri. Ha a nő elfárad, visszatérhet a térdelő pozícióba, majd egy kis pihenés után újra jöhet a guggolás.

Fontos, hogy testmozgással formában tartsuk magunkat, de mindez semmit sem ér, ha belül nincsenek rendbe rakva a dolgok. Ezek a pózok jók lehetnek csakúgy a vérünk, mint a kapcsolatunk felélesztéséhez.

Azonban, ha bármi mélyebb problémát érzékelünk, fontos, hogy beszéljünk róla a párunkkal és szakemberrel is, ha komoly gondról van szó, a testkép, az impotencia, az elváltozások mind magukban rejthetnek valamit. Beszéljünk róla!

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása