Top külföldi 7 férfisztár, akire buknak a nők

Számos kutatás foglalkozik a legsármosabb színészekkel, ezek tökéletesen bemutatják, hogy mely férfiakért rajonganak a nők. A toplistákkal foglalkozó külföldi oldalak és csatornák friss eredményeiből most mi is készítettünk egy összeállítást, mely a nagyvilág legpotensebb sztárjait gyűjti egybe.

Jason Momoa

Az élen az Trónok harca Khal Drogo-ja végzett. Nem csoda, hiszen a Hawaii származású színész modellként kezdte a karrierjét. 1999-ben elnyerte az Év Hawaii modellje címet, ami a sikerhez vezető út első lépése volt. Közvetlenül a verseny után felkérték ugyanis a Baywatch Hawaii sorozat egyik szerepére. A sármos férfi azonnal belopta magát a nők szívébe és népszerűsége azóta is töretlen.   Legújabb filmjében, az Aquamanben eddigi pályafutásának legjobb formáját hozta.

Idris Elba

Listánk második helyére az angol származású zenei producer és színész került. Idris Elba a  pályafutása elején főleg színházi darabokban játszott, illetve Dj-ként kereste a kenyerét.

A 2000-es évek elején már az Atlanti Óceán túlpartján, Amerikában egyengedte tovább karrierjét. Első nagyobb sikerét 2009-ben érte el. Néhány rész erejéig szerepelhetett az akkoriban népszerű The Office sorozatban, majd felfedezte magának a BBC és a Lutherben nyújtott kimagasló alakításáért Golden Globe díjjal jutalmazták.

Kim Tae-Hyung

A listánk harmadik helyezettje egy újoncnak számító dél-korei énekes lett. A 24 éves fiatalember a hipersebességgel világhíressé vált BTS fiúzenekar frontembere. Angol nyelven főleg Bangtan Boys-ként ismerik a bandát. 2013-ban a School Trilogy első albumjával debütáltak, leghíresebb szerzeményük az I need you, mely sokáig vezette a toplistákat.

Armie Hammer

A negyedik helyen egy tipikus ”csajok kedvence” pasi végzett. Hammer egy vegyes nemzetiségű olajmágnás családban született. Nem csoda hát, hogy szülei kezdetben nem támogatták színészi karrierjét. Fiúkból ugyanis szintén üzletembert szerettek volna csinálni. Ő azonban kitartott álmai mellett és tehetsége révén hamarosan olyan sorozatokban kapott szerpet, mint például a Született feleségek vagy a Veronica Mars.

James Reid

A Magyarországon még kevésbé ismert fülöp-szigeteki, ausztrál származású férfi egy valóságshownak köszönheti a karrierjét. A tévés szereplés után énekléssel és zenével kezdett foglalkozni. Azóta pedig számtalan albuma látott napvilágot és szerepelt jó néhány helyi sorozatban is.

Felix Kjellberg, alias PewDiePie

A világ talán leghíresebb youtubere, csatornáját 2011-ben indította, 2016-ban pedig már több, mint 50 millió feliratkozóval büszkélkedhetett. Főleg humoros és gameplay videókat készít. Több, nagy botrányon is túl van már, népszerűségét azonban semmi sem tudta megtörni. Sok támogatója viszont elpártolt már mellőle, így tett példuául a Google valamint a Disney is.

Shawn Mendes

A fiatal, 1998-ban született kanadai srác 2013-ban hobbiból kezdett énekes videókat megosztani az egyik leghiresebb internetes portálon. Egy évvel később már több producer is felfigyelt tehetségére, és onnantól kezdve nem volt megállás számára. Több nagylemezet is kiadott már, illetve világturnékon vett részt.

Támogatta: weboldal megtekintése

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása