Infraszauna használata kezdő és profi sportolóknak

Ma rengeteg ember végez ülőmunkát, egyesek napi nyolc órát töltenek az asztal felett. Az egész napos gépelés, telefonálás vagy számolás után kevesen veszik a fáradságot, hogy elmenjenek egy edzőteremig, így otthon folytatják az ülést, csak most a tévé vagy a tablet előtt.

Sajnos, akik sokat ülnek, azt fogják tapasztalni, hogy az izmaik elgyengülnek, idővel pedig hátfájásra vagy ízületi fájdalmakra fognak panaszkodni. Ilyenkor az egyetlen segítség, ha rávesszük magunkat a testmozgásra. Azonban ennél sokkal többet tehetünk!

Amennyiben rászántuk magunkat, hogy végre megmozduljunk, elvárjuk a látható eredményeket. Sokan nem tudják, hogy az infraszauna meggyorsítja a fogyás folyamatát – írja az infraszauna.org -, és a nehezen kijavítható bőrhibákat is hamarabb megoldja, a sugarak például nagyon kedvezően hatnak a narancsbőrre, miközben a kilóktól is gyorsabban lehet megszabadulni. Tény és való, hogy senki nem várhat csodát a szaunázástól, azonban sporttal vegyítve tényleg látványos eredményeket fogunk elérni, főleg, ha kitartóak vagyunk.

Mi van a profikkal?

Az infraszauna azoknak az embereknek is kedvez, akik rendszeresen sportolnak, esetleg már versenyszerűen űzik. Az infrasugarak a bőr alá hatolnak, és belülről fejtik ki a hatásukat, miközben erősen méregtelenítik a szervezetet. Az ízületi folyadékokból több termelődik, ami a sportolók teljesítményén is meglátszik. Ha valaki rendszeresen beül az infraszaunába, akkor az izmai ellazulnak, és a sérülések is gyorsabban fognak felépülni. A szakértők szerint a térd és váll problémától szenvedőknek különösen ajánlott.

Legyünk professzionálisak vagy kezdők, bizonyára rettegünk a sérülések gondolatától. A húzódások és törések azokat sem kímélik, akik amúgy ülő munkát végeznek, de jó tudni, hogy az infraszaunával gyorsítani lehet a gyógyulás folyamatán. Ma már bizonyított tény, hogy az infraszauna az egyik legjobb dolog, amit tehetünk, mivel segít az egészségünk megőrzésében, bár alapszabály, hogy ne próbáljuk meg gyógyszer helyett használni. Egy esetleges baleset után először mindig orvossal konzultáljunk!

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása